Visie & Ambities

Een toekomstgericht en duurzaam woon- en werkproject met een sterke identiteit.

visions
Visie & Ambities

Een open en gastvrije plek, met een gevarieerd aanbod diensten en producten, voor maatschappelijk evenwicht in het Park.

Ontwikkelingspotentieel

Architectuur.

l’Alliance Business Park vindt het concept van het bedrijvenpark opnieuw uit en tilt het naar een nieuw niveau qua kwaliteitsnormen en samenleven. Bedrijven, woningen en diensten creëren samen een unieke dynamiek, die sterke sociale banden smeedt. Mensen, milieu en economische en culturele ontwikkeling komen er samen, op basis van gemeenschappelijke waarden zoals duurzaamheid en raffinement.

Rusthuis.

Een ambitieus en inclusief park moet ook beantwoorden aan de behoeften van senioren. Daarom integreert l’Alliance Business Park ook een rustoord in het project, zodat iedereen vredig kan genieten van de rust op deze locatie.

Detailhandel.

Op termijn zullen verschillende buurtwinkels hun deuren openen op de site van l’Alliance Business Park. Het productaanbod zal de behoeften op het vlak van boodschappen, catering en lokale producten zeker dekken. En het netwerk van wandel- en fietspaden zal dit soort mobiliteit bevorderen, waardoor de rust in de groene ruimten gegarandeerd blijft.

Huidige configuratie.

  • Kantoren 61.000 M2
  • Residentieel 73 Units

Ontwikkelingspotentieel.

  • Kantoren 75.000 M2
  • Residentieel 630+400 Units

Het park ontwikkelt zich als een wijk rond 4 prioritaire principes.

01

Toegankelijkheid & mobiliteit

Het park ligt in de nabijheid van grote verkeersassen en van het station van Eigenbrakel. Daardoor zijn de luchthavens van Zaventem en Charleroi makkelijk bereikbaar. Op de site zelf worden wandelen en fietsen aangemoedigd.

02

Sociale ontwikkeling

Bedrijven en gezinnen leven samen op een site die een combinatie is van kantoren, residentiële verblijven en een groot aanbod aan diensten en handelszaken.

03

Respect voor lokale natuurlijke hulpbronnen

l’Alliance Business Park onderschrijft het respect voor milieu en biodiversiteit in het hart van haar project: waterpartijen, boomaanplantingen, paden, enz. Het park is geënt op een dicht, natuurijk weefsel, dat volledig beschermd is.

04

Sociale en ecologische diversiteit

De komst van nieuwe bewoners en bedrijven creëert nieuwe behoeften en draagt bij aan de ontwikkeling van de lokale economie en het sociale weefsel.

l'Alliance Business Park

Een multifunctioneel en uniek park.

Kantoren

Kantoren.

Een stimulerend businesscentrum.

Startup, familiebedrijf of groot internationaal merk? l’Alliance Business Park biedt een breed scala aan flexibele kantoorruimtes, die aangepast zijn aan elke vorm van ondernemen. Elk gebouw werd ontworpen door een verschillende architect. Daardoor breken we met de gebruikelijke monotonie van bedrijvenparken en stimuleren we de creativiteit.

Beschikbaarheden nagaan

Residentieel

Residentieel.

Sereniteit in de stad.

L’Alliance Business Park richt zich op de mens in al zijn facetten. Elke ruimte werd ontworpen om een stimulerende leefomgeving te creëren voor iedereen: families, wandelaars, bedrijven en bezoekers geven er samen vorm aan een duurzame en toekomstgerichte buurt. Het Park gaat resoluut voor een verantwoord gebruik van natuurlijke hulpbronnen en een laag energieverbruik.

Bezoek de residentiële site

Contacteer ons

Uw project begint hier.

Herkent u zich in de waarden van l’Alliance Business Park?

Ik wil informatie ontvangen over de kantoorruimtes

We plaatsen enkel een cookie op uw computer voor statistische doeleinden.
We respecteren uw privacy. Meer weten? Raadpleeg onze privacy-politiek.

Download de l’Alliance Business Park-brochure